Pasta z nepravého kaviáru

Pasta z nepravého kaviáru se používá pro výrobu studených mís, chlebíčků, tapas, topinek nebo k ochucení rybích polévek a dalších pokrmů z ryb.

  • Hmotnost obsahu: 100g
  • Balení: 15 ks/kt., 200 kt./pal.
  • Min. trvanlivost : 6 měsíců
  • Teplota skladování: +1°C – +8°C
  • Obsah jiker: 50%

Složení: solené jikry z tresky obecné min. 45% (Gadus morhua, oblast výlovu FAO 27),  olej řepkový , řepný cukr rafinovaný, pitná voda,  jedlá sůl, jikry z kapelína min.5% (Mallotus villosus, oblast výlovu FAO 27), bramborová kaše (sušené bramborové vločky, emulgátor E471), rajčatový prášek, ocet kvasný lihový, mrkvová vláknina, ovesná vláknina, hroznový cukr, konzervanty: benzoát sodný, sorbát draselný, antioxidant kyselina askorbová.

Alergeny: ryby

 
Close Menu